Arkivprodukter AS
Søk

Felle med feromon, "M-trap" 10 stk

176,26  NOK  eks. mva
220,32  NOK  inkl. mva
39 på lager
Produktnr. PM-01
Sammenlign

Beskrivelse

Fellene er beregnet for å overvåke tilstedeværelsen av klesmøll ved å fange dem.

Hvordan virker de? Fellene avgir en feromon som er likt det som slippes ut av kvinnelige insekter under naturlige forhold for å lokke hannene. Utslippsintensiteten av feromonet blir justert slik at fellen bare fungerer innenfor et begrenset område og ikke lokker insekter til seg fra utenfor det overvåkede området.

Bruksanvisning: Fellene skal settes opp så nært som mulig til steder som anses å være truet av møll. Når du setter opp fellene, skal brukeren plassere dem på godt ventilerte steder for å sikre at feromonen som blir sendt ut av fellen blir riktig distribuert.

Det betyr at for å beskytte varer som er lagret i trange rom, hvis det er nok plass inne, bør fellene plasseres inne, f.eks. i en skuff. Ellers bør fellene settes opp utenfor, f.eks. på en garderobe. Fellene skal ikke plasseres i en avstand som er kortere enn 5 m fra hverandre. En felle beskytter et område på opptil 50 m2.

Fellene opprettholder sin optimale fangeevne for insekter i temperaturområdet fra + 5 ° C til + 40 ° C. Når du fjerner fellebeskyttelsen ved temperaturer over 30 ° C, kan papiret som beskytter limoverflaten vise seg vanskelig å få av. Det anbefales da å legge fellen i et kjøleskap i rundt 20 sekunder. Etter det skal papiret kunne dras enkelt av.

Fellens levetid: Fellen har en levetid opp til 24 måneder fra produksjonsdato. En utpakket og oppsatt felle vil normalt være aktiv i 30-60 dager. Ytelse kan bli forkortet av faktorer som legger seg på limoverflaten, for eksempel mye støv i luften/rommet.

MERK! - Hvis det er observert flyvende, voksne møll før du setter opp fellene, betyr det at angrepsnivået er høyt. Under normale forhold vil ikke insektene kunne ses, selv om møll er tilstede.

PRODUKTET INNHOLDER IKKE SKADELIGE STOFFER.


Tilhørende produkter