Arkivprodukter AS
Søk

Felle for skjeggkre, åtestasjon "S-trap", 5 stk

84,45  NOK  eks. mva
105,56  NOK  inkl. mva
Ikke på lager
Produktnr. PS-01-5
Sammenlign

Beskrivelse

Insektfelle for sølvkre/ skjeggkre. Plastfelle med lokkemiddel og lim - Pålitelig informasjon om tilstedeværelsen av sølvkre/ skjeggkre er en forutsetning for å bruke passende forebyggende tiltak. Fraværet av effektive metoder for overvåkning av insektene er et stort problem i arkiver og biblioteker.

Insektene beveger seg langs den indre kanten av fellen på jakt etter en rømningsvei. Desorientert etter endring av retning, blir de fanget i et tykt lag med sirkelformet lim. Etter å ha berørt limet ved et uhell, klarer de ikke å forlate denne elastiske og klebrig limmassen. En slik struktur tillater tilstrekkelig tidlig påvisning av selv den minste angrep av sølvkre/ skjeggkre.

Denne formen for en felle har gjennomgått omfattende tester i University of Wroclaw Library med enorm suksess. Testing i private leiligheter har også gitt svært gode resultater.

De mest fremtredende funksjonene i Panco S-Trap inkluderer: - en anvendt strukturell løsning (patentert) som sikrer fullstendig overvåkning av skjeggkre - en unik mat-attraktant - gjennomsiktig materiale som tillater observasjon av fangede insekter - en lukket konstruksjon som beskytter fellenes indre mot miljøforurensning, og samtidig forhindrer utilsiktet kontakt med limet - lysstoffmerker som gløder i lys og muliggjør enkel plassering av feller - en robust, skadebestandig struktur.

 


Tilhørende produkter