Arkivprodukter AS
Søk

Willard Hot Air Pen Set

21 529,20  NOK  eks. mva
26 911,50  NOK  inkl. mva
Bestillingsvare
Produktnr. WHAPS
Sammenlign

Beskrivelse

Denne varmluftspennen er designet for å gi en nøyaktig og kontrollerbar varmekilde over et lite behandlingsområde som kan følges nøye og administreres.

Varmluftspennen varmer raskt, trygt og presist den ønskede overflaten uten kontakt på gjenstanden, og ved lave luftstrøminnstillinger. Dette minimerer risikoen for løsrivelse av dårlig vedheftede partikler.

Willard Hot Air Pen leveres som et komplett sett med sin egen skreddersydde kontroller, et lett, balansert håndstykket med trehåndtak, tre utskiftbare dyser (2mm, 3mm og 16mm x 1mm) og et stativ for håndstykket.

Håndstykket (pennen) kobles til den skreddersydde kontrollenheten via en knekkresistent 2m (78 tommer) isolert ledning, som gir uavhengig kontroll av temperatur og luftstrøm gjennom pennen. Et konverteringsdiagram som følger med, indikerer lufttemperaturen ved dyseutgangen der den måles av en sensor, og den reduserte temperaturen på arbeidsflaten blir deretter beregnet basert på en spesifikk avstand.

Frontpanelet rommer luftstrømregulatoren og temperaturkontrollen sammen med en av / på bryter og rød indikator. Luftstrømmen er variabel innenfor de maksimale og minimale innstillingene, og temperaturen er variabel fra omgivende temperatur til 180oC (356ºF), og det røde indikatorlyset signaliserer når varmeelementet er på. På bakpanelet på kontrolleren er en sokkel for den valgfrie Willard-temperaturmonitoren sammen med tilgang til inngangs- og utgangssikringene.

Spesifikasjoner:

  • Kontrollstørrelse: 200 x 200 x 80mm (8 x 8 x 3in).
  • Kontrollens vekt: ca 4 kg (9 lb).
  • Håndstykket: Lengde: 165mm (61 / 2in).
  • Diameter: 40 mm (1-1 / 2in) maks og avsmalnende mot dysen.
  • Vekt: (uten dyse) 100 g (3-1 / 2 oz).
  • Dysene: 2mm, 3mm og 16mm x 1mm.

NB: Denne kontrolleren er spesifikk for varmluftspennen, da den regulerer temperaturen og luftstrømmen i pennen, derfor kan den ikke byttes ut med Standard eller Spesielle kontrollenheter for bruk med oppvarmede spatler.


Tilhørende produkter