Liberon Antikkvoks Black Bison, fargeløs 150 ml

176,40  NOK  eks. mva
220,49  NOK  inkl. mva
3 på lager
Produktnr. 800800
Sammenlign

Beskrivelse

Liberon Black Bison Antikkvoks er fremstilt av høykvalitetsvokser, og består bl. av karnaubavoks som gir en hard, slitesterk overflate. Karnauba er verdens hardeste naturvoks og er i ren tilstand hardere enn betong.

Black Bison Antikkvoks er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler. Black Bison Antikkvoks er en tykk voks, som nærer og beskytter alle typer treverk. Den fremhever treets naturlige farge og glød, samtidig som den beskytter treet mot uttørking. Voksen gir en slitesterk, rustikk overflate med antikk karakter. Black Bison Antikkvoks gir nytt liv til gammelt treverk, frisker opp fargene i falmet treverk og gir en antikk, silkematt overflate. Perfekt til møbler.

Liberon Black Bison Antikkvoks fås også i flytende form beregnet for store flater eller der det er mye ornamenter i underlaget. På marmor og betong brukes den på overflater med lite vannsøl, for å gjøre overflaten mer motstandsdyktig mot flekker og skjolder. Fin å bruke etter polering, til vedlikehold.

BRUKSOMRÅDE:
Brukes både til antikke møbler og nytt treverk. Brukes til pleie, vedlikehold og som sluttbehandling/etterbehandling over beis, olje og lakk. Kan også brukes på skjellakk.

Er fin å bruke til vedlikehold av marmor og betong, på overflater med lite vannsøl. Ypperlig til beskyttelse av nytt/gammelt rosemalt treverk.

Kan brukes til å fjerne hvite ringer/fuktmerker på treverk.

Om ønskelig, kan voksen enkelt fjernes med Liberon Møbelrenser.

FREMGANGSMÅTE:
1. Rengjør gamle overflater med Liberon Møbelrenser og Voksfjerner og stålull nr. 0000 for å fjerne fett og gammel voks. La tørke.
2. Påfør voksen i et tynt lag med Liberon stålull/polérull nr. 0000 i treverkets fiberretning. La tørke i minst 2-4 timer, gjerne lenger.
3. Polér med en myk bomullsklut eller poléringsbørste.

Vær oppmerksom på: Voks vil ofte ikke gi god nok beskyttelse alene, på beisede flater. Det anbefales å olje eller lakke beiset treverket før voks påføres, for å gi optimal beskyttelse. Dette er spesielt viktig på overflater som blir utsatt for fukt/vannsøl eller som ofte tørkes av, som f.eks bordplater etc.


Tilhørende produkter