Sammenlign produkter

PL-01
Produktnr.
PL-01
Pris m/mva
290,44
Pris u/mva
232,35
Beskrivelse

Fellene er beregnet for å overvåke tilstedeværelsen av flygende insekter som er aktive om natten og å fange disse.

Hvordan virker de? Fellene inneholder plater laget av et fotoluminescerende materiale. Platene avgir kontinuerlig lys innenfor bølgelengdeområdet de er utsatt. Hvis platene er satt opp på steder som er opplyst med sollys om dagen, vil de om natten avgi lys med lignende parametere og bli en sterk tiltrekker av nattinsekter, som månen i naturlige omgivelser er den kraftigste lyskilden (reflektert) sollys). Plater som er opplyst med sollys i en dag, vil avgi lys i opptil 7 dager, noe som er veldig attraktivt for insekter.

Bruksanvisning: Fellene skal settes på steder som er opplyst med sollys om dagen - vinduskarmer, skap osv. I spesielle tilfeller, hvis rommene er atskilt fra sollys, kan fellene settes opp på steder der de kan bli utsatt for sterkt kunstig lys i lengst mulig tid. Fellene opprettholder sin optimale fangeevne for insekter i temperaturområdet fra + 5 °C til + 40 °C. Når du fjerner fellebeskyttelsen ved temperaturer over 30 °C, kan papiret som beskytter limoverflaten vise seg vanskelig å få av. Det anbefales da å legge fellen i et kjøleskap i rundt 20 sekunder. Etter det skal papiret kunne dras enkelt av.

Fellens levetid: Fellen har en levetid på opp til 60 måneder fra produksjonsdato. En utpakket og oppsatt felle vil normalt være aktiv i 30-60 dager. Ytelse kan bli forkortet av faktorer som legger seg på limoverflaten, for eksempel mye støv i luften/rommet.

PRODUKTET INNHOLDER IKKE SKADELIGE STOFFER.