Sammenlign produkter

952-0002
Produktnr.
952-0002
Pris m/mva
291,25
Pris u/mva
233,00
Beskrivelse

Pec-12 rensevæske er et av markedets beste rensevæsker for film og kopier.  Den fjerner effektivt fett-stoffer, kjemikalierester, limstoffer, tusjflekker etc. fra fotografisk film og papir. Pec-12 er sammensatt av stoffer som ikke skader fotografiske emulsjoner eller baser. Du kan også trygt bruke den på laminerte bilder.
Pec-12 er arkiveringsbestandig.

Siden 1983 har Pec-12 opparbeidet seg stor tillit i et meget kritisk marked av fotografer, fotolaboratorier, museer, institusjoner og grafisk industri. Pec-12 er meget drøy i bruk og leveres på en 59 ml flaske.

For best resultat anbefaler vi Pec-12 brukt i kombinasjon med PecPads.

-VIKTIG-
Når man IKKE skal benytte PEC-12:

Uherdede eller forøvrig myke emulsjoner som for eksempel blekkstråle- eller "dye-sub" trykk, kromogene filmer, "dye transfer matrix" film, albumen, emulusjon på glassplater samt Polachrome instant film skal IKKE rengjøres med PEC-12.

Kromogen film er vanligvis markert som sådan, men ikke alltid. Sort/hvit film beregnet for farge C41-behandling er for eksempel kromogen. Noen Velvia-emulsjoner egner seg kanskje ikke til PEC-12, mens andre Velvia-emulsjoner er PEC-kompatible.
BRUK ALDRI PEC-12 på plastikkoptikk eller sammensatte linser av noe slag, inkludert kamera og forstørrelseslinser. PEC-12 kan forårsake uopprettelig skade på slik optikk, ved å løse opp lim eller sement brukt i konstruksjonen.